Persoonlijke financieel advies

Het doel van ons financiële planning advies is inzicht geven in het verloop van inkomen en vermogen in verschillende scenario’s. Waar liggen de risico’s en kansen in uw geval op zowel financieel als juridisch niveau. Het advies helpt u beslissingen te nemen bij belangrijke situaties.  

Wij helpen u bij het verzinnen van een oplossing. Wat is het best passend bij u!

Niehe Financiële Planning gaat verder dan hypotheek- of pensioenadvies. Wij adviseren over testamenten, echtscheiding, estate planning, het vermogen, welke belasting box uw vermogen het best past…en meer.

Klik

Om samen met u te mogen/kunnen meedenken is een “klik” noodzakelijk. Daarom is kennismaken belangrijk. Vanuit deze fase kunnen wij bepalen of er voldoende toegevoegde waarde en klik is. Nee? Geen probleem, wellicht is binnen het netwerk  wel iemand passen bij u.

Collectief pensioen advies

Wij hebben plezier in pensioen. Wij adviseren pensioen, regelen pensioen en leggen pensioen met plezier uit aan de werkgever (ook DGA, ZZP’er) en werknemers. Daarbij houden wij rekening met de menselijke kant en de financiële als juridische consequenties.

De pensioenregeling kan bestaan uit de volgende elementen:

  • de opbouw van ouderdomspensioen,
  • het pensioen bij overlijden van de werknemer en
  • de inkomensdekking voor als de werknemer arbeidsongeschikt wordt.

Vanuit de feedback van onze klanten weten wij dat we bijzonder goed zijn in het uitleggen van de pensioenregeling aan werknemers. We zijn immers financieel planners. Daardoor wordt pensioen een arbeidsvoorwaarden met meerwaarde. En dat gunnen wij alle werkgevers in Nederland, de pensioenregeling zichtbaar maken als arbeidsvoorwaarden.

De combinatie tussen financiële planning en pensioenconsultant is uniek.