Financieel planning I Pensioen

Niehe Planning: de meerwaarde van kennis, ervaring en betrokkenheid.

Financiële planning

Persoonlijk financieel advies gaat uit van uw wensen, wat u heeft, zowel financieel en juridisch. Daarna richting de oplossing, wat is het best passend bij u op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Niehe Planning gaat verder dan hypotheek- of pensioenadvies. Wij adviseren over testamenten, echtscheiding, estate planning, het vermogen, welke belasting box uw vermogen het best past…en meer. De kennis, ervaring en betrokkenheid is de meerwaarden voor u.

Pensioen

Wij hebben plezier in pensioen. Wij adviseren pensioen, regelen pensioen en leggen pensioen met plezier uit aan de werkgever (ook DGA, ZZP-er) en werknemers. Daarbij houden wij rekening met de menselijke kant, de financiële als juridische consequenties. De pensioenregeling kan bestaan uit de volgende elementen:

  1. de opbouw van ouderdomspensioen,
  2. het pensioen bij overlijden van de werknemer en
  3. de inkomensdekking voor als de werknemer arbeidsongeschikt wordt

Vanuit de feedback van onze klanten weten wij dat we bijzonder goed zijn in het uitleggen van de pensioenregeling aan werknemers. We zijn immers financieel planners. Daardoor wordt pensioen een goede arbeidsvoorwaarden. En dat gunnen wij alle werkgevers in Nederland, de pensioenregeling zichtbaar maken als arbeidsvoorwaarden.

De combinatie tussen financiële planning en pensioenconsultant is uniek.