Wie

Edgard Niehe (1967) is de ondernemer achter Niehe Planning. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiƫle sector, goede vakkennis en een kritische houding. Het stelt hem in staat een integraal consultant te zijn voor zijn relaties. Daarnaast heeft Edgard Niehe een goed netwerk. Dit netwerk stelt hem in staat specialisten, in uw belang, in te schakelen.

Kwaliteit en kennis

Na zijn studie bedrijfseconomie, heeft hij vakopleidingen gedaan zoals levensverzekeringen, pensioen en beleggen. De studie Master in Financial Planning aan de UvA ronde hij in 2004 af. Permanente educatie op WO niveau volgt hij via het Register Masters in Financial Planning.

Ervaring, kunde en attitude

Met ruim 20 jaar ervaring heeft u met recht een senior aan tafel. Het grootste deel daarvan heeft hij gewerkt bij een grote internationale verzekeraar c.q. vermogensbeheerder. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij een van de grootste pensioenuitvoerders van Europa. De combinatie tussen de werkervaring bij een levensverzekeraar, vermogensbeheerder en in de pensioenfondsenwereld maakt hem een unieke adviseur met grote toegevoegde waarde voor zijn relaties.

Edgard Niehe is aangesloten bij Financial Planning Assosiation. Deze club bestaat uit alleen academisch geschoolde financieel planners. En omdat hij ook bemiddelt, staat hij ook onder toezicht van de AFM.